***       Водещите вечерни новини       на 22 февруари 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 22 февруари 
Коментари Харесай

Водещите новини! Проф. Методиев: Руската федерация върви към разпад. Медведев: Русия ще спре да съществува, ако не спечели войната


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 22 февруари   

 

„ През 20 век империите изчезват и единствено Руската империя се трансформира в Съветска или както я назовава Рейгън, Империя на злото. В Украйна се води война на една национална страна против една имперска концепция, което е доста обратно във времето “, уточни проф. Веселин Методиев.

„ Русия като федерация мъчно ще бъде удържана, там процесът е в разпад на империя, на разнообразни национални страни, които желаят своето. Убеден съм, че Украйна ще стане мощна национална страна, само че какво ще стане с Русия, е доста тежък въпрос “, сподели още проф. Методиев.

***

Бившият съветски президент Дмитрий Медведев съобщи, че съветските войски няма по какъв начин да приключат войната в Украйна без победа, тъй като по този метод това би означавало Русия да престане да съществува.

***

***

„ Знаех, че режимът в Кремъл е подкупен, че там са единствено крадци, само че в никакъв случай не съм очаквал, че крадците ще станат убийци и военнопрестъпници “.

***

„ Изправени сме пред директни опасности и закани за сигурността и метода на живот на демократичния свят. Това постанова бърза и съответна акомодация на съюзните и национални отбранителните качества “.

***

По 5 часа военно образование ще имат учениците в 11-и и 12-и клас от идната образователна 2023/2024 година Това планува план на разпоредба за образование на български жители за отбрана на отечеството.

***

„ България е пореден покровител на европейската вероятност на Украйна и бе измежду първите страни членки на Европейския съюз (ЕС), подкрепили ускореното политическо решение за даване на Украйна на статут на кандидат-член на Европейски Съюз “. 

Това написаха от Министерството на външните работи (МВнР) във Facebook. 

***

Стопанинът на Белия дом увери съдружниците си в Северноатлантическия алианс и персонално генералния секретар на организацията Йенс Столтенберг, че Съединени американски щати ще продължат да поддържат Украйна и ще останат правилни на основополагащите правила на Пакта.

Байдън също означи, че съветският държавен глава Владимир Путин е направил неточност с преустановяването на присъединяване на Русия в контракта със Съединени американски щати, предусещащ понижаване на нуклеарни оръжия.

***

Коалиция „ Продължаваме промяната - Демократична България ” внесе в Административния съд в София тъжба против решението на Централната изборна комисия от 20 февруари, с което гласовете от машинния избор не се броят настрана, а непосредствено се сумират в общия протокол с вота от хартиените бюлетини. Това оповестиха от обединението. 

***

 enlightened Как ще се превалутират сметките от левове в евро?

 enlightened По какъв курс ще се обменят левовете в евро след въвеждането на еврото в България?

 enlightened Къде мога да открия цялостната и вярната информация за въвеждането на еврото в България?

 enlightened Какви са изгодите от еврото?

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР